✨ 
Despre noi

Carpet Cleaning Bucuresti

De peste 9 ani, firma noastra asigura servicii profesionale de curatenie zilnica si spalari de mochete si covoare pentru companiile din Bucuresti si zonele limitrofe. Serviciile de calitate, atentia la detalii si experienta in domeniul curateniei sunt doar cateva dintre elementele prin care am pus bazele unei activitati de succes. In ultimii ani de activitate ne-am axat doar pe un numar rastrans de servicii speciale (spalari de mochete,spalari canapele si scaune din material textil,spalari canapele si scaune din piele , spalari pardoseli dure)

De ce sa lucrezi cu firma de curatenie Energy Clean?

Profesionalism - Suntem o echipa cu o experienta de peste 9 ani in acest domeniu,ani in care am invatat ce inseamna cu adevarat sa oferi servicii de curatenie profesionale.In tot acest timp am inteles ca utilizarea celor mai noi echipamente si produse de pe piata ajuta la ridicarea standardelor oferite.
Economie - Incercand sa tinem pasul cu situatia economica actuala, iti oferim cele mai bune servicii de curatenie din Bucuresti si Ilfov adaptate bugetului tau, care sa reflecte cel mai optim raportul calitate/pret.
Siguranta - Pentru ca stim cat de importanta este siguranta caminului tau, punem mare accent pe selectionarea si pregatirea profesionala a echipei noastre, selectand doar personal calificat, fara cazier.
Flexibilitate - Ne adaptam programului tau, stabilind impreuna care este cel mai convenabil orar de lucru pentru tine.
Copyright © Carpet Cleaning 2016. All rights reserved.  | 
Despre Carpet Cleaning – Firma Curatenie Bucuresti
Webdesign by Softimpera